Lindroosin puutarha
Tuotteemme
Tuotteemme

 

Salaatit

 
Salaattihuoneissamme kasvaa noin 10 erilaista salaattia, mm. jääsalaattia, friseesalaattia, keräsalaattia, lehtisalaattia, tammenlehtisalaattia ja roomansalaattia. Tällä hetkellä näyttää siltä, että erikoissalaattien kysyntä on kasvussa. Vuoden 2010 uutuutena olemmekin kehittäneet asiakkaillemme mix-salaatin, jossa samassa ruukussa kasvaa vihreää ja punaista frisee-salaattia. Yhteensä salaattihuonealaa on 3000 m2Salaatit-sivulta löydät lisätietoja salaattikasvatuksestamme ja kuvaukset eri lajikkeistamme.

 

Tomaatit

 
Tomaattia kasvaa yhteensä 3000 m2. Lindroosin tomaatit ovat kuuluisia makeudestaan. Tomaatit poimitaan kypsinä ja kantoineen, mikä antaa niille omanlaisensa aromin. Kasvatamme mm. Espero- ja Encore-tomaatteja, mutta meiltä löytyy myös monia erikoistomaatteja kuten kirsikkatomaattia, punaista ja keltaista luumutomaattia sekä oranssia tomaattia. Suosituin lajikkeemme on Espero. Tomaatit-sivulta löydät lisätietoja kasvatusmenetelmistämme sekä kuvaukset eri lajikkeistamme.

 

Kurkku


  

 

Kurkku on yksi tärkeimmistä tuotteistamme. Torimyyntiin menevät kurkut poimitaan myyntipäivän aamuna, sillä Lindroosin Puutarhan tavaramerkkinä on tuoreus. Kurkkua kasvatamme yhteensä 750 m2:n alalla.  Katso lisätietoja Muut tuotteet-sivulta.

 

Yrtit

  
Kasvatamme ja myymme myös mm. basilikaa, persiljaa, tilliä, ja ruohosipulia. Suosituin yrttimme on basilika, mutta myös muut yrtit löytävät tiensä asiakkaiden ostoskoreihin. Muut tuotteet-sivulta löydät lisätietoja mm. yrteistä.

 

Erikoistuotteet

 
Päätuotteittemme lisäksi kasvatamme seuraavia erikois- ja kausituotteita:
  • paprikaa, jota meiltä saa kaikissa väreissä
  • munakoisoa
  • keräkaalia, kukkakaalia, parsakaalia
  • kesäkurpitsaa
  • sipulia
  • maissia
 Katso lisätietoja Muut tuotteet-sivulta.
Etusivu
Ajankohtaista
Yrityksestämme
Tori
Kasvatusmenetelmät
Tuotteemme
Salaatit
Tomaatit
Kurkku
Muut tuotteet
Yhteystiedot