Lindroosin puutarha
Salaatit
Salaatit
Roomansalaatti





Roomansalaatissa on tummanvihreät, melko suuret ja pitkät lehdet. Roomansalaatti sopii niin salaatteihin kuin lämpimiinkin ruokiin, ja sen maku on vähän voimakkaampi kuin esimerkiksi keräsalaatissa.








Jääsalaatti            

Jääsalaatti on yksi parhaiten tunnetuista ja eniten käytetyistä lajikkeista Suomessa.
Se on rapeaa ja sopii parhaiten tuoresalaatteihin.
   
                                       

 

Tammenlehtisalaatti

Tammenlehtisalaatin nimikin jo kertoo, että sen lehdet muistuttavat muodoltaan tammen lehtiä. Tämä salaatti on maultaan täyteläinen ja se sopii erinomaisesti salaatteihin ja myös ruokien koristeluun kauniiden lehtiensä vuoksi.







                                                                           Keräsalaatti

Keräsalaatti kasvaa pyöreänä keränä, ja sen  miedonmakuiset lehdet sopivat erinomaisesti salaatteihin ja ruokien koristeluun.
Keräsalaatissa on monia vitamiineja sekä kuituja.









Lehtisalaatti
Lehtisalaatti on yksi eniten käytetyistä salaattilajikkeista, ja se sopii miedon makunsa vuoksi erinomaisesti niin leivän päälle kuin salaatteihinkin.


Friseesalaatti (multileaf)

Friseesalaatin lehdet ovat hauskan pitsimäiset ja ne ovatkin suosittuja koristeita ruokapöydässä. Friseesalaattia kannattaa tuoresalaateissa sekoittaa muiden lajikkeiden kanssa.







 Mix-salaatti


Ruukussa kasvaa kahta eriväristä friseesalaattia, joten saat yhdestä paketista helposti hauskan, värikkään ja maukkaan salaatin kertaheitolla.









Rucola-salaatti
 
Rucola on kotoisin Italiasta, missä se kasvaa luonnonvaraisena. Suomessa se on kasvihuoneviljeltävä laji. Rucolan maussa sanotaan olevan pähkinäisiä ja retiisinomaisia vivahteita, ja se onkin erittäin suosittu niin tuoresalaattien osana kuin myös lämpimissä ruoissa, mm. pastamausteena ja pizzan päällä.



Etusivu
Ajankohtaista
Yrityksestämme
Tori
Kasvatusmenetelmät
Tuotteemme
Salaatit
Tomaatit
Kurkku
Muut tuotteet
Yhteystiedot